fulltext
klíčová slova
a  b  c  d  e  f  g  h  i  j  k  l  m  n  o  p  q  r  s  t  u  v  w  x  y  z 



04. březen 2009  

je to takova nase mala hra na deti a dospely

gente en Barcelona cantan sin problemas en la calle
the people here sing just for themselves walking down the street
lide si tu na ulici zpivaji
broukaji
+ kazdy vikend se sejdou na Mercat St. Antoni knihomolove a geeks a vymenujou si tu karticky hokejistu (kdo myslel, ze jsou passe-nejsou), postavicky z kindervajicek, kovovy zatky od piva, filmy, movies a peliculas. taky manga-bible-pin-up girls-porno-pablo nerudu-borgese. pripadala jsem si tam jako alien.
pro m.klodnera: prirovnavala jsem to k Nodu kvuli velikosti prostoru, seznamu akci, co se tam dejou tenhle mesic a atmosfere. btw dekuju za fotky, ted to tam vypada uplne jinak.
pro m. klodnera podruhe: aspon, ze ty to ctes:). i kdyz urcovat miru smyslu blogu podle poctu komentaru je asi stejne zcestne jako myslet si, ze jsem dospela nebo dite.


je to takova nase mala hra na deti a dospely

je to takova nase mala hra na deti a dospely




bře 07 2009
jak se to pozna?
michal klodner, 07. 3. 2009 22:24, 0 komentářů

ze je nekdo dospelej nebo dite? znam dospely ktery se s ohledem na svuj vek chovaj formalne a upjate a myslej si ze se to musi, pak sou ti co by mohli uz neco znat a umet a pritom sou zastydli ve svych -nacti letech a egoismus jim nedovoli dostat se dal, znam umelce po 40, 50ce kteri maj tezky zivotni zkusenosti a presto si uchovali silu a schopnost podivat se na svet radostne a s fantazii jako deti, lidi sou ruzny

A ze tvuj blok cetlo za tech asi 14 dni pres 80 cloveku a je to tady nejctenejsi blog ti muzu rict jako ze se administrator menuju :)

Hele my tu konvergenciu vyvyjime, tak kdybys mela s necim potiz nebo te neco stvalo, napis mi

jak to ctu uvedomuju si veci ktery by potrebovaly vylepsit, komentarovani nejak usnadnit... ale vis co, kdo chce, urcite najde zpusob jak si s tebou povidat
a psala si ze mezery mezi fotekama, no daji se dat primo do textu a kolik chces - pomoci tlacitka se sponkou

A hlavne si uzij surf svym zivotem v BCN :)



bře 09 2009
prave ze se to nijak nepozna
klara dolezalkova, 09. 3. 2009 13:00, 0 komentářů

a to je na tom krasne. jakoze se administrator jmenujes ti dekuju za zpravu o navstevnosti a mezeru mezi fotkama teda zacnu utvaret. v tehle situaci by s tema komentarema bylo nejlepsi udelat to, ze se ti automaticky zobrazi pod kazdym prispevkem, aby to melo okamzitou navaznost.jinak se tezko nekdo bude chtit proklikavat k nim...hawk.